Projekt Finoteka.com

lip 12, 2014 by

Projekt Finoteka.com

FINOTEKA.com je prva hrvatska internet tražilica proizvođača domaće hrane, pokrenuta još 2008. godine, koja je s vremenom postala centralno mjesto tržišta domaće hrane u RH! Trenutno je oko 2000 hrvatskih proizvođača hrane uključeno u projekt, s tisućama njihovih proizvoda koje na taj način nude. Male i velike trgovine, krajnji potrošači, otkupljivači, prerađivači, hoteli, restorani, voćarnice ili bilo koje druge fizičke ili pravne osobe, pomoću našeg internet sustava potpuno besplatno pretražuju široku ponudu domaćih proizvoda iz svih hrvatskih županija, pronalaze proizvođače bilo koje domaće hrane, izravno ih kontaktiraju te kupuju od njih hranu bez posrednika.

FINOTEKA.com zbog svoje striktne opredijeljenosti isključivo za hrvatske prehrambene proizvode, dovodi hrvatske proizvođače u poziciju da se lakše odupru problemima koje imaju zbog prekomjernog uvoza hrane. Prema tome, svaki daljnji razvoj ovog projekta zasigurno će pridonijeti i razvoju hrvatskog gospodarstva.

Korištenje kompletnog sustava FINOTEKA.com je zahvaljujući partnerima koji sponzoriraju projekt potpuno besplatno za sve hrvatske proizvođače hrane kao i za one koji žele kupovati hrvatsku hranu izravno od proizvođača.

Grad Klanjec također sudjeluje u ovom projektu, stoga pravo na korištenje ove usluge imaju i poljoprivredna gospodarstva s područja Grada Klanjca koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Registrirati se možete putem obrasca (obrazac_registracija) ili online na www.finoteka.com

Related Posts

Tags

Share This