PROGRAMI OBILJEŽAVANJA DANA GRADA

svi 5, 2013 by

U okviru ovogodišnjih Dana grada Klanjca Kulturni centar Klanjec organizirao je tradicionalnu kazališnu predstavu za učenike nižih razreda klanječke osnovne škole te polaznike Dječjeg vrtića “Kesten” . Tako je u četvrtak, 2. svibnja gostovao u Klanjcu Teatar Don Hihot s predstavom Zecmen.

Novost i pun pogodak u ovogodišnjem programu bio je kvartovski malonogometni turnir za prijelazni pehar Grada Klanjca koji je održan u petak navečer na igralištu NK Klanjec. Do slijedećeg Dana grada pehar će biti u rukama ekipe Novih Dvora, koja je u finalu svladala Lučelnicu.

Ribiči iz čak deset društava okupili su se u subotu, 4. svibnja već u ranim jutarnjim satima na Pepinoj grabi u Drašama i Pečnikovoj grabi u Razvoru. Razlog je bio tradicionalni Memorijal ing. Anđelko Petek Pajo u organizaciji Športskog ribolovnog društva “Sutla” čija je ekipa odnijela i pobjedu.

Šahovski klub “Zelenjak” i ove je godine bio domaćin tradicionalnog Šahovskog turnira povodom Dana grada koji je održan u nedjelju, 5. svibnja.

Na žalost, kiša je i ove godine pokvarila tradicionalni piknik na Cesargradu. No, ni izrazito loše vrijeme nije spriječilo one najupornije ljubitelje prirode da uživaju u izvrsnom grahu iz kotla članova HPD “Cesargrad”.

zp8497586rq

Related Posts

Tags

Share This