Prilika da se našalite na tuđi račun!

sij 12, 2024 by

Prilika da se našalite na tuđi račun!

Dragi sugrađani!

Završilo je božićno vrijeme (naravno prebrzo kao i svake godine), a to znači da počinje vrijeme FAŠNIKA! I vrijeme pripreme novog broja SAMO NEČA!

Nadamo se da ste još uvijek, bez obzira na sve oko vas i nas, spremni našaliti se na svoj i još više na tuđi račun, pa vas pozivamo da se do nedjelje, 4. veljače 2024. prisjetite svih onih zanimljivih, smiješnih i provokativnih zgoda i još više nezgoda koje su se u našem gradu dogodile od prošloga Fašnika te svoje tekstove, fotografije, karikature za novi broj fašničkog lista “Samo neč, neč i neč” ubacite u poštanske sandučiće koje su naši Boris i Štef  “objesili” na gradske oglasne kućice kod crkve, u Mihanović Dolu, Lučelnici i Novim Dvorima te ispred oglasnog stupa u parku ispred gradske zgrade.
Možete se koristiti i suvremenijom tehnologijom (ako treba i umjetnom inteligencijom pa možete provjerite kaj će vam ChatGPT napisati npr. o prvom susjedu!:)) i poslati na mail: kultura@klanjec.hr ili preko gradske Facebook stranice https://www.facebook.com/moj.grad.kl (anonimnost zagarantirana).

Dobrodošli su i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati  zabilježeno u ovogodišnjem broju! 

Nadamo se da će 33. broj Samo neča, ugledati svjetlo dana na Fašnik, a to je ove godine rano, već u utorak 13. veljače!

Related Posts

Tags

Share This