Prikupljaju se tekstovi za novi broj fašničkog lista

sij 26, 2016 by

Prikupljaju se tekstovi za novi broj fašničkog lista

Ovogodišnji broj fašničkog lista Samo neč trebao bi izaći iz tiska u petak, 5. veljače.
Na gradskim oglasnim kućicama u Lučelnici, Novim Dvorima, Mihanović Dolu, kod crkve i ispod Večerića nalaze se posebni poštanski sandučići u koje i ove godine anonimno možete ubaciti svoje satiričke tekstove, crteže, karikature, fotografije i to do nedjelje, 31. siječnja 2016.

Nadamo se da ćete se i ove godine rado prisjetiti svih smiješnih zgoda i nezgoda svojih kolega, susjeda i prijatelja, osvrnuti se na gradsku vlast i političare, “događaje” u udrugama i na našim manifestacijama…i to pod poznatim sloganom “Pametni noriju na Fašnik, a bedasti celo leto”.
Treba reći da ni ove godine uredništvo neće tolerirati uvredljive tekstove niti one koji zadiru u intimu i privatni život naših sugrađana pa se ne treba ni truditi pisati ih jer oni sigurno neće biti objavljeni.

Kulturni centar Klanjec priređuje u petak, 5. veljače u večernjim satima tzv. KULTURNI FAŠNIK pa se mole svi sugrađani, a osobito svi nekadašnji sudionici u fašničkim povorkama, da svojim fotografijama koje možda imaju doma pomognu u postavljanju izložbe kojom ćemo se prisjetiti nekih legendarnih scenskih prikaza na fašničkim pozornicama u Klanjcu, Kumrovcu i Tuhlju.

Related Posts

Tags

Share This