Prekrasna školska priredba uz Dan škole i Dane Antuna Mihanovića

lip 7, 2023 by

Prekrasna školska priredba uz Dan škole i Dane Antuna Mihanovića

Uz predstojeću godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića, svoj Dan škole, a ujedno i kraj još jedne zahtjevne, ali i uspješne školske godine, proslavili su u utorak 6. lipnja klanječki učenici, učitelji i djelatnici škole koja ponosno nosi ime autora hrvatske himne.
Zajedno s roditeljima, gostima, bivšim učiteljima i djelatnicima škole te građanima Klanjca tradicionalno su se i u velikom broju okupili u Velikoj dvorani  dvorani Grada Klanjca na svečanoj školskoj priredbi.
Priredba je, kao i uvijek, izmamila osmijeh na lica i zagrijala dlanove publike zahvaljujući odličnim izvedbama školskog zbora u kojem je bilo lijepo vidjeti male i velike pjevače zajedno, jednako dobro uvježbanih recitatora, nagrađenih malih pjesnika, izvrsnih plesnih točaka, svirača – polaznika Glazbene škole u Pregradi pa sve do maloga folklora za kojeg možemo tvrditi da će uskoro postati “veliki”. 
Pljesak i glasno odobravanje publike u dvorani najbolji su znak koliko su nas naši kreativni i maštoviti učenici, uz svesrdnu potporu svojih vrijednih učitelja, još jednom razveselili. 

Pridružujemo se zamjenici ravnateljice Jeleni Bošnjak koja je na kraju još jedne školske priredbe čestitala sudionicima programa, zahvalila roditeljima, suradnicima i svima koji su podupirali rad škole i u ovoj školskoj godini. 
Osmašima i njihovim roditeljima želimo da se sa što manje stresnih trenutaka upišu u željene srednje škole, a svima jedno lijepo i bezbrižno ljeto puno zabave, zanimljivih aktivnosti i odličnog društva! A još ima dovoljno vremena i za popraviti koju ocjenu (ako baš treba)!

 

Related Posts

Tags

Share This