Predstava Prekid preko veze na Ljetnom izdanju GFUK-a u četvrtak 4. srpnja

lip 27, 2024 by

Predstava Prekid preko veze na Ljetnom izdanju GFUK-a u četvrtak 4. srpnja

U lijepi ambijent Spomen-parka znamenitih Klanjčana dolazi nam novo izdanje Ljetnog GFUK-a i to u četvrtak 4. srpnja.

S početkom u 20:00 sati u Klanjcu igra predstava PREKID PREKO VEZE, europski  hit koji je očarao publiku u produkcijama diljem kontinenta, ali i šire, a po prvi put i to u režiji Krešimira Dolenčića i produkciji Kazališta Moruzgva stigao i kod nas. Ova neodoljiva komedija vodi vas u svijet neobične agencije specijalizirane za iznimno teške razgovore o prekidu veza koje vodi umjesto vas i obećava vam besprijekornu uslugu.  Jedinstvena kombinacija nezaboravnog humora, nevjerojatnih situacija i nepredvidivih preokreta.

U srcu ove predstave krije se nešto potpuno novo – postromantična komedija koja hrabro istražuje ono što se događa kada dođe trenutak da moramo priznati i sebi i partneru: “Gotovo je!” Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravno kazališno iskustvo utjelovljeno u sjajnoj glumi troje popularnih glumaca koji će vas osvojiti smijehom i provesti kroz turbulentne vode ljubavnih prekida! 

Igraju: Matija Šakoronja, Petra Kurtela i Filip Detelić

ULAZ JE BESPLATAN, a Kulturni centar moli zainteresirane posjetitelje da svoju besplatnu ulaznicu podignu u Kulturnom centru/Gradskoj knjižnici ili rezerviraju na mail: kulturaklanjec.hr ili na tel. 550 235, 098 460 247.
U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u Velikoj dvorani Grada Klanjca.

 

Related Posts

Tags

Share This