PREDAVANJE "PRIRODOM DO ZDRAVLJA" PRED BROJNOM PUBLIKOM

stu 26, 2010 by

Ekološka udruga “Japica” iz Klanjca organizirala je u u utorak, 23. 11. 2010. u prepunoj dvorani Gradske knjižnice “Antun Mihanović” u Klanjcu predavanje vlč. Milana Juranića “Prirodom do zdravlja”.
Tijekom sat i pol iznimno zanimljivog predavanja vlč. Juranić je duhovne principe postojanja približio razmišljanju o prirodi koja nas okružuje, oplemenjuje i na koncu i liječi na sveobuhvatni način, završivši predavanje praktičnim savjetima.
Nakon predavanja, uz domjenak koji su organizirali članovi Ekološke udruge “Japica”, izmjenjivala su se iskustva, postavljala pitanja o pčelarstvu, medu, čajevima, o čemu je govorio i vlč. Juranić tijekom predavanja.

Bilo je to još jedno uspješno organizirano i korisno druženje zahvaljujući predavaču od kojeg se uistinu ima što naučiti, Eko udruzi “Japica” kao odličnom organizatoru i naravno Klanjčanima koji su ponovno pokazali veliki  interes za dobro odabrane teme. Uz njih, predavanje su došli poslušati i građani iz šire okolice, Risvice, Tuhlja, Svetog Križa Začretja i Zagreba.

zp8497586rq

Related Posts

Tags

Share This