POZIV NA RADIONICU U SKLOPU PROJEKTA “UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE, VOL.3”

svi 7, 2022 by

POZIV NA RADIONICU U SKLOPU PROJEKTA “UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE, VOL.3”

Imaš super ideju, a nemaš pare? Dođi na radionicu, predstavi je drugima, motiviraj mlade iz svoje zajednice da za nju glasaju te zajedno realizirajte tu ideju! Ne propusti priliku napraviti nešto za sebe i za druge.

Kroz projekt Uzmi pare i napravi nešto za mlade vol 3. financirat će se jedna ideja koju su predložili i izabrali mladi s područja Grada Klanjca, a u vrijednosti do 20.000 kuna.

Kako bi ideje mladih imale prilike biti financirane mladi trebaju:

 

 

1. Doći na radionicu (sami ili još bolje s frendovima_cama).

2. Predstaviti svoju ideju.

3. Motivirati dovoljan broj mladih da ih podrže i glasuju za njihovu ideju na izborima.

Ukoliko želiš predložiti ideju, pozivamo te na radionicu koja će se održati 13.5.2022. (petak) u prostorijama Velike Gradske dvorane od 16:00 sati. Molimo te da poneseš osobnu iskaznicu kako bismo utvrdili da imaš između 15 i 30 godina te živiš na području Grada Klanjca.

Uzmi pare i napravi nešto za mlade financiran je od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Projekt provode LAG Zagorje-Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mail: kristina@zagor.info ili kontaktirajte Grad Klanjec na: tajnica@klanjec.hr

 

Vidimo se! 😊

Related Posts

Tags

Share This