Potpisani ugovori za učeničke i studentske pomoći

pro 18, 2016 by

Potpisani ugovori za učeničke i studentske pomoći

Gradonačelnik Zlatko Brlek u nedjelju, 18. prosinca 2016. potpisao je ugovore s učenicima, studentima i njihovim roditeljima o dodjeli učeničkih pomoći za ovu školsku, odnosno akademsku godinu.
Grad Klanjec iz proračunskih sredstava dodijelio je ove godine 10 financijskih pomoći za učenike srednjih škola u iznosu od 250,00 Kn mjesečno. Osam učenika pomoć je ostvarilo temeljem socijalnog statusa, a dvoje na temelju dosadašnjeg uspjeha u školovanju.
Pet studenta primat će pomoć u iznosu od 550,00 kn (troje temeljem socijalnog statusa, a dvoje zbog uspješnog studiranja, dok jedan student koji je ostvario pravo neće primati gradsku već županijsku stipendiju). 
Pri potpisivanju ugovora gradonačelnik je istaknuo kako se nada da će ova financijska pomoć biti roditeljima dobrodošla te barem mala pomoć u podmirenju troškova koji tijekom školovanja, kako srednjoškolskog, a osobitog studentskog nisu mali. Učenicima je zaželio puno uspjeha u školovanju.
Bila je to naravno prigoda i za božićno-novogodišnju čestitku koju su gradonačelnik, učenici, studenti i njihovi roditelji međusobno razmijenili u ovo nedjeljno jutro.

Related Posts

Tags

Share This