POSJET IZLOŽBI I KAZALIŠTU

stu 26, 2012 by

POSJET IZLOŽBI I KAZALIŠTU

Kulturni centar Klanjec i Matica umirovljenika grada Klanjca organiziraju u srijedu, 5. prosinca 2012. za sve zainteresirane sugrađane posjet senzacionalnoj izložbi «Julije Klović- najveći minijaturist renesanse» koja je nedavno otvorena u Zagrebu i predstavlja remek djela ovog velikog umjetnika koja su stigla iz najprestižnijih muzejskih institucija svijeta. Riječ je o iznimno rijetkoj prilici u kojoj se mogu vidjeti i oni Klovićevi radovi koji nikada nisu kod nas izlagani pa je ovo sigurno jedna od onih izložbi koju nikako ne bi trebalo propustiti.

Uz razgledavanje izložbe, program predviđa i odlazak na kazališnu predstavu «Narodil nam se mladi kralj» kazališta «Komedija».
Riječ je o božićnoj predstavi ispunjenoj smijehom i pozitivnim emocijama čiji je autor Vid Balog. U predstavi igraju Damir Lončar, Ivica Zadro, Vid Balog, Igor Mešin, Dubravka Ostojić, Dražen Čuček, Adam Končić …, a posebnu draž daje joj sudjelovanje Ansambla narodnih plesova i pjesama Lado.

Polazak je u 15,15 sati iz Novih Dvora, 15,30 sati iz Klanjca, 15,40 sati iz Lučelnice.
Cijena: 60,00 kuna
Prijave: Katica Kantura, tel. 550 079
                Kulturni centar Klanjec, tel. 551 002, 550 235

Polazak je u 15,30 sati, a prijave kod predsjednice Matice umirovljenika i u Kulturnom centru Klanjec traju do ponedjeljka.

Related Posts

Tags

Share This