PORUKA GRADONAČELNIKA ZLATKA BRLEKA

svi 29, 2013 by

PORUKA GRADONAČELNIKA ZLATKA BRLEKA


Poštovani sugrađani,

U svoje ime i u ime svog zamjenika zahvaljujujem se na povjerenju koje ste nam iskazali dajući nam svoj glas na lokalnim izborima koje smo uspješno okončali već u prvom krugu. Hvala svima koji su izašli na ove izbore i tako pokazali da im je Klanjec bitan.

Prepoznali ste naš program i program naše koalicijske liste SDP-a, ZDS-a, HNS-a i HSU-a u kojem smo naglasak stavili na nastavak započetih projekata u našem gradu i bili vrlo konkretni u planovima koje želimo ostvariti u mandatu kojeg smo u petak, 24. svibnja 2013. i službeno započeli.  

Pred nama su dani puni rada pa i odricanja, no sigurno je da ćemo u svom mandatu uložiti sav potreban napor i trud da građani grada Klanjca svakodnevno počinju primjećivati napredak i promjene koje život u našem lijepom kraju čine ugodnijim i boljim.

Iskazali ste nam podršku svojim glasovima, a ja vas pozivam da i dalje budete aktivni sudionici u razvoju i životu Grada Klanjca. Svaki vaš prijedlog, sugestija, primjedba pa i kritika su dobrodošli. Vrata ureda gradonačelnika bit će širom otvorena za sve građane i vjerujem da ćemo zajedničkom suradnjom učiniti sve da Grad Klanjec bude grad zadovoljnih stanovnika i ugodnog života za sve nas.
                                                                                                                                          Gradonačelnik Grada Klanjca
Zlatko Brlek

Related Posts

Tags

Share This