POLUMARATON MIHANOVIĆ 2013.

svi 22, 2013 by

POLUMARATON MIHANOVIĆ 2013.

U nedjelju, 26. svibnja 2013. pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića Turističke zajednice Tuhlja, Kumrovca i Klanjca zajedno s Organizacijskim odborom i sportskim društvima iz Kumrovca i Tuhlja te Udrugom “Zagorje u srcu” organizatori su tradicionalnog i to 26. polumaratona Mihanović.

Na startu utrke u Klanjcu, na Trgu Antuna Mihanovića u 9,00 sati očekuje se više od stotinjak atletičara iz Hrvatske, ali i inozemstva.
Na jednoj od najstarijih atletskih utrka u Hrvatskoj trči se stazom dugom 21,1 km koja prolazi vrlo lijepim krajolikom u kojem je nekada boravio Antun Mihanović.
Na cilju u Tuheljskim Toplicama medalje i nagrade najuspješnijim sudionicima dodijelit će, uz izaslanika predsjednika Republike Branka Tušeka, i legenda hrvatske atletike Branko Zorko, počasni gost ovogodišnjeg Polumaratona Mihanović.

Turistička zajednica Tuhlja uz Polumaraton priređuje i 4. DAN ZDRAVLJA, SPORTA I REKREACIJE u Pustolovnom parku Termi Tuhelj s nizom zanimljivih sadržaja za djecu i odrasle. Svojim programom za posjetitelje i ove će se godine uključiti i Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec, Ekološka udruga “Japica” i Udruga “Korak po korak do zdravlja” Klanjec.

 

Related Posts

Share This