Policijska postaja pobjednik turnira u streljaštvu

svi 6, 2016 by

Policijska postaja pobjednik turnira u streljaštvu

Streljački klub „Predionica“ iz Klanjca na svojoj je streljani  i ove godine povodom obilježavanja Dana grada Klanjca organizirao otvoreni turnir u gađanju zračnom puškom. U četvrtak, 5. svibnja u dvije serije sa po pet metaka okušalo se osam ekipa. U svakoj ekipi bila su po tri natjecatelja,  dok se u pojedinačnom natjecanju sveukupno natjecalo 25 strijelaca.

Pobjedu je odnijela ekipa Policijske postaje Klanjec s postignutih 228 krugova, drugo mjesto zauzela je ekipa HEP- izdvojeni pogon Klanjec s 210 krugova, dok je treće mjesto zauzela ekipa DVD-a Rakovec sa 198 krugova. Na takmičenju su još sudjelovale ekipe DVD-a  Klanjec, Udruženja obrtnika Klanjec, Sportskog društva Letovčan, Zelenjak-plina i  Grada Klanjca.

Pobjednik pojedinačnog djela takmičenja bio je Robert Jurinčić, s postignutih 88 krugova (natjecao se samo za pojedinačni plasman), drugo mjesto zauzeo je Željo Zajec iz ekipe Elektre, s postignutih 86 krugova, dok je treće bio Davor Humski iz ekipe Policijske postaje Klanjec s postignutih 78 krugova.

Related Posts

Tags

Share This