Počinje prikupljanje tekstova za novi broj fašničkog lista

sij 20, 2017 by

Počinje prikupljanje tekstova za novi broj fašničkog lista

Ovogodišnji broj fašničkog lista Samo neč trebao bi izaći iz tiska u petak, 24. veljače.
Na gradskim oglasnim kućicama u Lučelnici, Novim Dvorima, Mihanović Dolu, kod crkve i ispod Večerića  od idućeg tjedna bit će ponovno postavljeni posebni poštanski sandučići u koje i ove godine anonimno možete ubaciti svoje satiričke tekstove, crteže, karikature, fotografije i to do ponedjeljka, 13. veljače 2017.
Svoje priloge možete poslati i na e-mail adresu: kultura@klanjec.hr, poštom na adresu TZG Klanjec, Trg A. Mihanovića 2, faksom na broj 500 807 ili ako vam nije važna anonimnost donesite ih osobno u ured.
Nadamo se da ćete se i ove godine rado prisjetiti svih smiješnih zgoda i nezgoda svojih kolega, susjeda i prijatelja, osvrnuti se na gradsku vlast i političare, “događaje” u udrugama i na našim manifestacijama…i to pod poznatim sloganom “Pametni noriju na Fašnik, a bedasti celo leto”. Posebno se veselimo i jedva čekamo stalne rubrike koje objavljujemo iz godine u godinu pa se nadamo da nas naši “stalni suradnici” neće ni ove godine iznevjeriti.
Treba reći da ni ove godine uredništvo neće tolerirati uvredljive tekstove niti one koji zadiru u intimu i obiteljski život naših sugrađana pa se ne treba ni truditi pisati ih jer oni sigurno neće biti objavljeni.

Related Posts

Tags

Share This