Počela je škola!

ruj 5, 2016 by

Počela je škola!

Počela je nova školska godina pa je tako i gradonačelnik Zlatko Brlek u ponedjeljak, 5. rujna, kao i prethodnih godina, dočekao i pozdravio prvašiće u klanječkoj matičnoj školi, ali i u Područnoj školi Lučelnica. Za svakog učenika prvog razreda Grad Klanjec pripremio je i mali poklon, vrećicu sa školskim priborom, jabukom za promociju zdravih obroka u školi, ali i čokoladom za lakši prvi dan.
Uz gradonačelnika, učenike klanječke osnovne škole prvog je dana pozdravila i ravnateljica Melita Ulama pozvavši ih na ozbiljan rad i učenje, ali i radost druženja i prijateljstva. Ravnateljica se i roditeljima, osobito prvašića, obratila citirajući pismo Abrahama Lincolna koje je napisao učitelju svoga sina pri polasku u školu.
Mali školski zbor i recitatori izveli su kratki program kojim su na najljepši način dočekali one koji su krenuli u prvi razred pa je prvi njihov sat u školi prošao uz pjesmu i osmjehe na licima. Sigurni smo da će tako biti i dalje tijekom njihovog školovanja u klanječkoj osnovnoj školi i to zahvaljujući učiteljicama i učiteljima te ostalim zaposlenicima škole. U prvi razred s učiteljicom Barbarom Bogović krenulo je čak 24 učenika što je zasigurno najljepša vijest na početku nove školske godine u klanječkoj matičnoj školi.
Jednako srdačno i toplo dočekani su i polaznici prvog razreda u PŠ Lučelnica. Zajedno sa svojim roditeljima jutros je u školu stiglo devetero novih učenika za koje su krasnu, raspjevanu priredbicu pripremili njihove starije kolege. Kako je rekla njihova učiteljica Mira Petek stigli su u prvi razred s velikim očima, ali sigurno će već za koji dan biti nasmijani, bučni i veseli. I mi im želimo uspješnu, ali i lijepu i zabavnu školsku godinu, a sve vozače pozivamo da ovih dana budu posebno oprezni u blizini naših škola, ali i na drugim prometnicima, vodeći posebno računa  tome da neka djeca sada po prvi put sama pješače od kuće do škole.

Related Posts

Tags

Share This