Pobijedila ideja Uhvati svjetlo, produži dan uz najveću izlaznost mladih od svih sredina

srp 19, 2021 by

Pobijedila ideja Uhvati svjetlo, produži dan uz najveću izlaznost mladih od svih sredina

U subotu 17. travnja mladi su u Klanjcu birali između dvije ponuđene ideje u okviru projekta “Uzmi pare i učini nešto za mlade”, a koje su osmislile dvije ekipe njihovih vršnjaka. 
Iznenađujuća i vrlo ohrabrujuća bila je izlaznost mladih Klanjčanki i Klanjčana jer je svoj glas jednoj od ideja odlučilo dati čak njih 90.  Ovakva velika izlaznost stavlja Klanjec na prvo mjesto među svim jedinicama lokalne samouprave u kojima su održani izbori u okviru ovog projekta kojeg na svom području provode LAG “Zagorje-Sutla” i Mreža udruga Zagor.

Pobjednička ideja “Uhvati svjetlo, produži dan”, čija će se implementacija sastojati od postavljanja ukrasnih stupova, lampi i reflektora na sportskom igralištu i dječjem parku u Novim Dvorima, pobijedila  je ideju Playroom Klanjec za 6 glasova, bilo je na kraju 48:42.

Pobjednicima želimo uspješnu realizaciju projekta, a sigurni smo da ova velika zainteresiranost za projekt govori u prilog tome da bi mladi u našem gradu uskoro mogli pokrenuti i neke druge programe.

Related Posts

Tags

Share This