Po svemu rekordno izdanje malonogometnog turnira Novi Dvori 2020.

srp 6, 2020 by

Po svemu rekordno izdanje malonogometnog turnira Novi Dvori 2020.
Završio je i 42. Malonogometni turnir “Novi Dvori 2020” odigran tradicionalno prvog vikenda u srpnju.
S rekordnim brojem prijavljenih ekipa, njih čak  32, u dugoj povijesti ovog turnira koji je i ove godine i to uz sve epidemiološke mjere organiziralo športsko društvo “Novi Dvori”, ljubitelji malog nogometa uistinu su mogli uživati u odličnim igrama haklera iz Zagorja, ali i Zagreba, Varaždina, Slovenije…
S obzirom na veliki broj zainteresiranih momčadi (neke su organizatori čak morali i odbiti) u petak započeto prvo kolo te dvije utakmice osmine finale završile su tek u rano subotnje jutro, negdje oko 4.30 sati. Igralo se uz veliku i brojnu podršku okupljene publike, a pobjednički prijelazni pehar osvojili su dečki iz ekipe KUPILEK, drugo mjesto pripalo je CB LABIRINT, a treća je bila ekipa FS MIMI.
Najboljim golmanom proglašen je  Luciano Andrijanić, pehar za najboljeg strijelca turnira otišao je u ruke Luke Jančića, dok je najbolji igrač ovogodišnjeg po svemu posebnog turnira bio Matija Majcenić.
Publiku je oduševila i revijalna utakmica koju su prije finala odigrale domaće djevojke.
Organizatori su se, uz odličnu i profesionalnu organizaciju turnira, kao i uvijek pobrinuli i za dobru zabavu i odlično druženje, a ovogodišnju tradicionalnu vrtnu zabavu nakon subotnjeg finala obilježio je nastup svima dragih PODVINČANA. 
 
Fotografije: Vjeran Petrović, Tomislav Zrinščak
 
 
 

Related Posts

Tags

Share This