Lijepa pjesnička večer s Ružicom Pečenjak

stu 27, 2014 by

Lijepa pjesnička večer s Ružicom Pečenjak

Kulturni centar Klanjec u suradnji s Gradskom knjižnicom “Antun Mihanović” i Ogrankom MH Klanjec bio je domaćin još jedne pjesničke večeri s dragom sugrađankom Ružicom Pečenjak i to u petak, 28. studenog 2014.  u prostoru knjižnice.

U romantičnoj atmosferi uz svijeće i čajanku, autorica je predstavila svoje pjesničke i dnevničke zapise pod nazivom “Zahvalnost zavičaju, III dio”. Njezine “pjesmice”, kako ih  iz milja zove, tematski su ovoga puta bile podijeljene na životne dogodovštine, prirodu i ljubav, a uz autoricu tekstove je čitala i Snježana Horvatin.
Riječ je o intimnim zapisima koje ova autorica vrijedno, gotovo svakodnevno, zapisuje u svoje brižno, obiteljskim fotografijama i uspomenama, ukrašene tekice.
Pjesnička druženja s Ružicom Pečenjak započela su prije nekoliko godina kao pokušaj Ogranka MH Klanjec da publici približi stvaralaštvo svojih članova, što se pokazalo vrlo dragocjenim i poticajnim.

Čitanje poezije  pratio je i  glazbeni program u izvedbi Igora Siročića koji je svojim vokalom i gitarom posjetitelje podsjetio na neke  nezaboravne i uvijek rado slušane skladbe.

Related Posts

Tags

Share This