Pišite za Samo neč…

sij 29, 2021 by

Pišite za Samo neč…

Dragi sugrađani!

Znamo da vremena nisu nimalo zabavna, ali ne preostaje nam ništa drugo nego i iz takvih izvući najbolje što možemo. Zato vas uredništvo fašničkog lista Samo neč, neč i neč… poziva da i u ova nezgodna vremena prihvatimo zgodnu izreku “…blago onima koji se sami sebi mogu smijati jer će uvijek imati dovoljno zabave…” .
I ove godine molimo još uvijek za šalu raspoložene sugrađane da se do srijede, 10. veljače 2021. prisjete svih onih zanimljivih, smiješnih i provokativnih zgoda i još više nezgoda koje su se u našem gradu dogodile od prošloga Fašnika te svoje tekstove, fotografije, karikature… ubace u poštanske sandučiće koje je su naši Boris i Štef  “objesili” na oglasne kućice kod crkve, u Mihanović Dolu, Lučelnici i Novim Dvorima te ispred oglasnog stupa u parku ispred gradske zgrade.
Možete se koristiti i suvremenijom tehnologijom pa poslati na mail: kultura@klanjec.hr ili preko gradske Facebook stranice (anonimnost zagarantirana).

Uredništvu su dobrodošli i samo kratki štikleci ili natuknice kao podsjetnik na ono što je svakako “zavrijedilo” ostati  zabilježeno u ovogodišnjem broju! 

Nadamo se da će 30. broj Samo neča ugledati svjetlo dana na Fašnik, a to je ove godine u utorak 16. veljače i barem vas malo razveseliti.

Related Posts

Tags

Share This