Pioniri NK Klanjec osvojili 18. dvoransko prvenstvo NS KZŽ

sij 18, 2018 by

Pioniri NK Klanjec osvojili 18. dvoransko prvenstvo NS KZŽ

Svojim mnogobrojnim odličnim rezultatima u posljednje vrijeme pioniri NK Klanjec pridodali su i osvajanje dvoranskog prvenstva NS KZŽ .

Ovo nogometno natjecanje za mlađe dobne kategorije došlo je do svog već 18. izdanja. Nakon što su se utakmice po skupinama, osmine finala, četvrtfinala i polufinala odigrala u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici, finalne i utakmice za treće mjesto odigrale su se u novoj sportskoj dvorani u Zaboku, uz prisustvo velikog broja gledatelja, većinom roditelja.
Jedan, ali vrijedan pogodak Petrovića bio je dovoljan klanječkim mladim nogometašima da u finalu svladaju krapinski Zagorec.
Ova generacija klanječkih pionira pod stručnim vodstvom Brune Čižmeka ruši sve pred sobom i to već dulji niz godina pa se od nje se s razlogom i dalje puno očekuje.

Za NK KLANJEC igrali su: Štih, Bogović, Bašnjak, Petrović, Pavlinić, Prtenjak, F. Pavlinić, Zgorelec, Štritof, Sinković.

TRENER: Bruno Čižmek

Najboljim igračem 18. dvoranskog prvenstva proglašen je Filip Pavlinić ( NK Klanjec), najbolji vratar je Mihael Štih (NK Klanjec), dok je najbolji strijelac sa 7 golova bio Danijel Turk (Mladost Z).

Izvor: Zagorje.com

 

Related Posts

Tags

Share This