PEDESET GODINA RADA PREDIONICE KLANJEC

ruj 29, 2012 by

PEDESET GODINA RADA PREDIONICE KLANJEC

U petak, 28. rujna 2012. PREDIONICA KLANJEC prigodnom je svečanošću u svom prostoru obilježila 50 godina uspješnog rada. Bila je to ujedno i deseta godišnjica većinskog vlasništva austrijskog LinzTextila u ovoj tvornici, jedinoj preostaloj takve vrs

te u Hrvatskoj.
U prisustvu županice Sonje Borovčak, saborskog zastupnika i gradonačelnika Klanjca Željka Kolara, zamjenice ministra poljoprivrede Snježane Španjol, predsjednika uprave LinzTextila, brojnih poslovnih suradnika, predstavnika javnog i gospodarskog života grada i županije te sadašnjih i bivših zaposlenika, bila je to prigoda za prisjećanje na etape razvoja ovog najznačajnijeg gospodarskog subjeka u gradu Klanjcu kroz prošlih pet desetljeća.
Prvih četrdeset godina u povijesti Predionice prisjetio se tako vrlo nadahnuto dugogodišnji bivši direktor Predionice Željko Fink. Njegovo, na trenutke vrlo emotivno obraćanje, završilo je dugotrajnim pljeskom svih okupljenih na ovoj svečanosti.
O značajnim ulaganjima i tehnološkom razvoju Predionice u posljednjih deset godina koji su stvorili uvjete za uspješno poslovanje u današnjem poslovno vrlo zahtjevnom trenutku govorio je direktor Goran Iveković.
Svoje čestitke uputili su i uzvanici, istaknuvši kako je Predionica Klanjec jedan od primjera uspješne privatizacije i izrazili svoje uvjerenje kako će i dalje nastaviti svoje uspješno poslovanje.
Svečanoj, ali i vrlo ugodnoj atmosferi obilježavanja ovog vrijednog jubileja doprinjeli su svojim nastupom u nastavku večeri Tamburaški sastav “Zelenjak” i Radek Brodarec.

Svoj pedeseti rođendan Predionica je obilježila i DANOM OTVORENIH VRATA u utorak, 2. listopada kada su se s današnjim proizvodnim ciklusom i izgledom tvornice upoznali bivši radnici, članovi njihovih obitelji, građani i osobito djeca, iz klanječke Osnovne škole Antuna Mihanovića i Dječjeg vrtića “Kesten”.

 

Related Posts

Tags

Share This