Pauci nas uvukli u svoju mrežu!

velj 22, 2023 by

Pauci nas uvukli u svoju mrežu!

Uz fašničke novine Samo neč, ove su nas godine na Fašnik posebno razdragale male maškare koje su se u utorak poslijepodne okupile na Trgu Antuna Mihanovića. Kao i uvijek, duhovito i zabavno maskirale su se male Točkice i samo nešto veće Pčelice, dvije skupine klanječkog Dječjeg vrtića “Kesten”, koje su sa svojim vrijednim tetama isplele jednu veliku, veliku paukovu mrežu iznad našeg trga! Kao što je rekla ravnateljica malih paukova, teta Marina, odlučili su dobre ljude uvući u svoju mrežu i više ih ne pustiti van kako bi zauvijek ostali dobri.
Mame, bake, ali i tate i ovaj su se put jako potrudili oko zanimljivih kostima koje i nije baš tako jednostavno izraditi. Uz veselu glazbu prošetale su trgom i neke druge male maskice, a veseli i što je puno odraslih dopratilo svoje mališane s nekom, pa barem malom naznakom karnevala.
Velika je gužva bila i kod slikarice Adrijane koja je vješto crtala po malim licima omiljene im motive pa čak i uz svjetlo s mobitela, a sve kako nitko ne bi otišao tužan s ovogodišnjeg dječjeg fašnika.
Uz krafne, grickalice, sok i kuhano vino za one starije, bilo je to lijepo, šareno i veselo  poslijepodne na klanječkom trgu koje su organizirali Dječji vrtić “Kesten, Kulturni centar i Gradska knjižnica Klanjec. 

 

Related Posts

Tags

Share This