Ove nedjelje paljenje treće adventske svijeće, sajam i dolazaka sv. Nikole

pro 14, 2018 by

Ove nedjelje paljenje treće adventske svijeće, sajam i dolazaka sv. Nikole

Novi predblagdanski susret u našem gradu bit će u nedjelju 16. prosinca 2018. u 12:00 sati na Trgu  Antuna Mihanoviću i to u organizaciji Turističke zajednice područja Tuhlja, Klanjca i Trgovišća, kada naše sugrađane i posjetitelje očekuje mala svečanost paljenja treće adventske svijeće na našem unikatnom gradskom adventskom vijencu, kojeg su i ove godine izradile naše tete iz vrtića i Gradska knjižnica. Zapjevat će crkveni zbor, glazbeni program izvest će i Aljoša Mutić sa svojim učenicima na saksofonima, zaplesat će na trgu i mališani iz dječjeg vrtića “Kesten”.
Na prigodnim štandovima koji su već na trgu održat će se i mali sajam domaćih, autohtonih proizvoda s naših OPG-ova, rukotvorina, nakita, božićnih ukrasa. A kako je prosinac uvijek mjesec darivanja, više od dvjestotinjak poklončića pripremilo je Društvo „Naša djeca“ Klanjec, za sve klince koji u nedjelju u podne dođu na naš trg.

PROGRAM:

11:00 SATI – SVETA MISA U ŽUPNOJ CRKVI
12:00 SATI – PALJENJE TREĆE ADVENTSKE SVIJEĆE UZ NASTUP PJEVAČKOG ZBORA ŽUPE
NASTUP DJEČJEG VRTIĆA „KESTEN“
BEND ALJOŠE MUTIĆA

MALO ZAKAŠNJELI, ALI VESELI DOLAZAK SVETOG NIKOLE I PODJELA DAROVA ZA SVU DJECU DO 12 GODINA U ORGANIZACIJI DRUŠTVA „NAŠA DJECA“ KLANJEC

 

Related Posts

Tags

Share This