Ove nedjelje Dobro je, klanječko je na trgu od 14 sati

svi 13, 2022 by

Ove nedjelje Dobro je, klanječko je na trgu od 14 sati

Smijeh i veselje te prepoznatljiv miris vinskoga gulaša očekuju vas ove, konačno sunčane i tople, nedjelje 15. svibnja od 14 sati na Trgu Antuna Mihanovića.

Veselimo se našem druženju s vama, uz natjecanje 15-tak ekipa klanječkih udruga u kuhanju gulaša, kojima se ove godine priključuje i ekipa Gradskog vijeća. Bit će naravno i odličnih domaćih kolača, a Lovačko društvo “Kuna” pripremit će i gulaš od divljači, dok će se klanječki vinari pobrinuti za degustacije. Gulaši i vino bit će za posjetitelje besplatni. 
Uvijek veseli i šareni program Dječjeg vrtića “Kesten” i Osnovne škole Antuna Mihanovića započet će oko 15 sati, a nakon toga slijedi  mala prezentacija kluba Sakura Karate.  Naše posjetitelje u parku Kuće Klajn očekuje  radionica cirkuskih vještina s voditeljicom Nikolinom Majdak, a jedan od najpoznatijih hrvatskih uličnih kreativaca Mario Miličić, umjetničkog imena Mane Mei, pokazat će nam kako ulična umjetnost izgleda na klanječkim zidovima. Dio je to ovogodišnjeg programa Suvremeno u Zagorju udruge Kućni kolektiv.
Za dobru glazbu na trgu brine naše Vrijeme vinila. 

Vidimo se!
  

 

Related Posts

Tags

Share This