Otvoreni turnir u streljaštvu

svi 8, 2015 by

Otvoreni turnir u streljaštvu

Streljački klub „Predionica“ iz Klanjca na svojoj je streljani i ove godine bio domaćin otvorenoga turnira u streljaštvu povodom obilježavanja Dana grada Klanjca. U gađanju zračnom puškom i to u dvije serije sa po pet metaka okušalo se 12 ekipa.

Ovogodišnji pobjednik je ekipa „Policijske postaje Klanjec II“ s postignutih 220 krugova, drugo mjesto zauzela je ekipa „DVD Klanjec II“ sa 198 krugova, dok je treće mjesto zauzela ekipa „DVD Rakovec“ sa 176 krugova. Na takmičenju su još sudjelovale sljedeće ekipe: „ŠRD Sutla“, „Jurinčići“, „Zelenjak plin“, „Predionica“, „Antolići“ „HEP Klanjec“, „DVD Klanjec“, „Grad Klanjec“, također se je natjecala i jedna ženska ekipa i to Policijske postaje Klanjec I.

Pobjednik pojedinačnog djela natjecanja je Ivan Tot iz ekipe „DVD Klanjec II“ s postignutih 79 krugova, drugo mjesto zauzeo je Siniša Bartolović iz ekipe „Policijske postaje Klanjec II“ s postignutih 77 krugova, dok je treći bio Davor Humski iz ekipe „Policijske postaje Klanjec II“ s postignutih 77 krugova, ali lošijom drugom serijom pogodaka.

Related Posts

Tags

Share This