Otvara se sezona u Kući Klajn

svi 20, 2021 by

Otvara se sezona u Kući Klajn

Udruga Kućni kolektiv otvara ovosezonski program u Kući Klajn (nekadašnji stari hotel i zgrada Narodnog sveučilišta i kina u ul. A. Augustinčića 1) koji će se tijekom ove godine održavati pod simboličnim nazivom Dobro došli Kući i to istraživačko-kreativnim projektom u formi četverodnevne arhitektonsko-urbanističke radionice Iz perspektive Kuće koja će se održati od 27. do 30. svibnja 2021.
Osamnaest arhitekata iz raznih područja djelovanja istraživat će identitete Kuće tijekom prošlosti te prezentirati moguće modele upravljanja kroz odnos Kuće i zajednice.
Projekt će rezultirati dokumentiranom izložbom o povijesti i budućnosti kuće kroz projektantske intervencije.
Prezentacija radova i javna diskusija održat će se u nedjelju 30. svibnja u 18 sati u Kući Klajn (Antuna Augustinčića 1, Klanjec).
Svi zainteresirani mogu se pridružiti tijekom radionice i podijeliti svoje doživljaje i sjećanja vezana uz Kuću.
Možete se javiti i mailom na kucnikolektiv@gmail.com, telefonom na kontakt 091/5681222 ili u inbox facebook stranice Kuća Klajn.

Projekt se provodi u suradnji s programom Seeds of Sustainability (SOS) Europske mreže kulturnih centara – ENCC. Projekt potiče kulturne centre na brzu akciju u vezi s klimatskim promjenama i dijeli nadahnjujuće projekte i inicijative.

 

Related Posts

Tags

Share This