Čarobne minute uz Orašara Baletnog studija nn5

pro 9, 2019 by

Čarobne minute uz Orašara Baletnog studija nn5

Ne znamo je li ulomak iz najpoznatije baletne bajke na svijetu koju je u subotu u Velikoj dvorani Grada Klanjca na poziv Gradske knjižnice “Antun Mihanović” izveo fenomenalni Baletni Studio nn5 iz Zaprešića više oduševio djecu ili roditelje!!!

Tridesetak čarobnih minuta donijeli su u Klanjec, uz blagdan sv. Nikole, djevojčice, polaznice ovog plesnog studija i to zahvaljujući predivnoj koreografiji i kostimografiji svoje voditeljice Barbare Novković Novak, ali i plesnom umijeću, simpatičnosti i šarmu malih balerina. Širom otvorenih očiju i gotovo u potpunoj tišini naši su najmlađi pratili Orašara i velikim pljeskom i ovacijama nagradili članice ove plesne škole. 

Prepuna gradska dvorana s velikim je oduševljenjem dočekala i sv. Nikolu, a Društvo “Naša djeca” pobrinulo se da najdraži dječji svetac podijeli i tristotinjak slatkih paketa.

Gradska knjižnica, DND i Kulturni centar zahvaljuju Baletnom studiju, predivnoj publici, našem dragom Ervinu, a veliku čestitku šalju Sari Kroflin i Viktoriji Vukina, našim domaćim malim balerinama.

 

Related Posts

Tags

Share This