Održano jubilarno izdanje turnira u Novima Dvorima

srp 11, 2018 by

Održano jubilarno izdanje turnira u Novima Dvorima

Iza Športskog društva Novi Dvori ostaje još jedan uspješno organiziran malonogometni turnir. Jubilarno 40. izdanje jednog od najstarijih, najvećih i najposjećenijih turnira u ovom dijelu Hrvatskog zagorja održano je prošlog vikenda i to uz sudjelovanje čak 18 ekipa iz Hrvatske i Slovenije.

Prvo mjesto ove je godine otišlo na slovensku stranu i to malonogometnoj ekipi Atronomis Krško. Drugo mjesto osvojila je ekipa Hotel Bunčić Vrbovec, dok je treća bila ekipa Caffe bar Barca iz Kraljevca na Sutli. Najuspješnije ekipe organizatori su nagradili peharima i novčanim nagradama i to zahvaljujući brojnim sponzorima ovog turnira.
Vrhunac ove nogometne poslastice ove je godine svakako bilo zajedničko gledanje četvrtfinalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Rusije koje su domaćini priredili  nakon finalne utakmice turnira, a pobjeda naše reprezentacije i povijesni ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva bio je ujedno i najbolji uvod u odličnu zabavu uz glazbeni sastav “Fiškali” koja je potrajala do dugo u noć.

 

Related Posts

Tags

Share This