Održana sjednica Gradskog vijeća

tra 2, 2014 by

Održana sjednica Gradskog vijeća

U srijedu, 26. ožujka 2014. održana je sjednica Gradskog vijeća Grada Klanjca. Na dnevnom redu našla su se izvješća o radu i financijskom poslovanju Dječjeg vrtića “Kesten”, Gradske knjižnice i čitaonice Antun Mihanović i Kulturnog centra Klanjec.
Vijećnicima je svoje izvješće o radu za razdoblje od lipnja do prosinca 2013. podnio i gradonačelnik Zlatko Brlek. Usvojeno izvješće možete u cijelosti naći ovdje: Izvješće o radu Gradonačelnika Grada Klanjca za razdoblje lipanj-prosinac 2013.

Na sjednici je usvojeno i Izvješće o izvršenju Proračuna Grada Klanjca za 2013. godinu te programima izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture.

Prema odluci Gradskog vijeća tijekom 2014. godine na održavanju komunalne infrastrukture radit će Zajednička građevinska radnja Gašpar koja je dobila posao navoza materijala i održavanja nerazvrstanih cesta, sanacije klizišta i čišćenja odvodnih jaraka te postavljanja cijevi.  Niskogradnja-autoprijevoz Zajednički obrt vl. Vinka i Marka Ivekovića dobila je posao krpanja udarnih rupa na nerazvrstanim cestama, a  javnu rasvjetu održavat će elektroinstalaterska radnja Šćukanec.

Na sjednici je donesena i odluka o dodjeli povelja i plaketa Grada Klanjca koje će biti uručene na svečanoj sjednici Gradskog vijeća uz Dan grada Klanjca.

Related Posts

Tags

Share This