Održan 3. memorijalni turnir ALBIN ŠOBAN-BINČA

svi 9, 2023 by

Održan 3. memorijalni turnir ALBIN ŠOBAN-BINČA

Streljački klub „Predionica“ iz Klanjca na svojoj je streljani, a povodom obilježavanja Dana grada Klanjca, organizirao treći memorijalni turnir “Albin Šoban-Binča” u gađanju zračnom puškom, s dvije serije po pet metaka. Tradicionalnom otvorenom turniru SD “Predionica” odazvalo se ove godine 12 ekipa, svaka sa po tri člana, dok se u pojedinačnoj konkurenciji natjecalo sveukupno 36 strijelaca.

Prošlogodišnji pobjednici, ekipa “Fas food fit”, dokazala je i na  ovogodišnjem memorijalnom turniru svoju premoć te je s postignutih 218 pogodaka još jednom osvojila turnir. Drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Kumrovec s 206 pogodaka, dok je treće mjesto osvojila ekipa “Šobani” s 195 pogodaka. Jednaki broj pogodaka imala je i četvrtoplasirana ekipa „DVD Rakovca“ , no i lošiju drugu seriju. 

Na turniru su još sudjelovale ekipe koje su redom zauzele slijedeće plasmane: „DVD Klanjec II“, „ŠRD Sutla Klanjec“, „Lovci i Zajec“, „Grad Klanjec – Komunalni“, „DVD Klanjec I“, „Železnik Boys“, „Elektra Klanjec“ i „Pikado klub Feniks“.

Pobjednik pojedinačnog djela natjecanja bio je Matija Lovrečki iz ekipe „Fast food fit“ s postignutim 81 pogotkom, drugo mjesto osvojio je Marko Ricijaš iz iste ekipe s postignutih 79 pogodaka, dok je treće mjesto osvojio Nikola Ulama iz ekipe „DVD Kumrovec“ s postignutih 76 pogodaka.

Najboljim ekipama i pojedincima priznanja je uručio mlađi kadet SK Predionice Klanjec Bruno Raumberger.
Vodstvo Streljačkog kluba „Predionice“ Klanjec zahvaljuje svim ekipama i pojedincima koji su se odazvali na memorijalni turnir “Albin Šoban-Binča” te se nada da će se i u narednim godinama okupiti isti ili još veći broj ekipa i pojedinaca na ovom tradicionalnom turniru.

Autor: Siniša Bartolović

 

 

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This