Održan 2. memorijalni turnir Albin Šoban Binča u streljaštvu

svi 7, 2022 by

Održan 2. memorijalni turnir Albin Šoban Binča u streljaštvu

Streljački klub „Predionica“ iz Klanjca, nakon dvije godine epidemioloških ograničenja u održavanju sportskih aktivnosti zbog pandemije Covid-19, konačno je 5. svibnja 2022., na svojoj streljani, a povodom obilježavanja Dana grada Klanjca, organizirao drugi memorijalni turnir “Albin Šoban-Binča” u gađanju zračnom puškom, s dvije serije po pet metaka. Ovom otvorenom turniru odazvalo se čak 13 ekipa, svaka sa po tri člana, dok se u pojedinačnoj konkurenciji natjecalo sveukupno 40 strijelaca.

Pobjednik ovogodišnjeg memorijalnog turnira je ekipa „Fast food fit“ s postignutih 208 pogodaka, drugo mjesto zauzela je ekipa „Pikado klub Feniks“ s istim brojem pogodaka, ali nešto lošijom drugom serijom, dok je treće mjesto osvojila ekipa „DVD Klanjec I“ s 203 pogodaka.
Na turniru su još sudjelovale ekipe: „Pauki“, SD Veliko Trgovišće, Elektra Klanjec, „Šobani“, DVD Rakovec, DVD Klanjec II, „LBT amateri“, Zelenjak -plin, LD “Kuna” Klanjec  i  “Grad Klanjec“.

Pobjednik pojedinačnog djela natjecanja je Matija Glas iz ekipe „DVD Rakovec“, s postignutih 77 pogodaka, drugo mjesto osvojio je Toni Leš iz ekipe „DVD Klanjec“ s postignutih 76 pogodaka, dok je treći bio Marko Ricijaš iz ekipe „Fast Food Fit“ s također postignutih 76 pogodaka, ali lošijom drugom serijom pogodaka. 

Najboljim ekipama i pojedincima priznanja je uručio Dalibor Šoban, sin pokojnog Albina. Vodstvo Streljačkog kluba „Predionice“ zahvaljuje svim ekipama i pojedincima koji su se odazvali na memorijalni turnir “Albin Šoban-Binča” te se nada da će se i u narednim godinama okupiti isti ili još veći broj ekipa i pojedinaca na ovom tradicionalnom turniru.

Autor: Siniša Bartolović

 

 

Related Posts

Tags

Share This