Odobren EU projekt Popodne u vrtiću

stu 12, 2018 by

Odobren EU projekt Popodne u vrtiću

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku kao posredničko tijelo razine 1 u postupku odabira projekata u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja” donijelo je odluku o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 1.211.837,95 kn za prijavljeni projekt Grada Klanjca “Popodne u vrtiću” koji je na natječaju dobio 99 bodova.

Još jedan odobreni projekt iz europskih fondova, ovoga puta iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, omogućit će Gradu Klanjcu da se u narednih dvije i pol godine produži radno vrijeme Dječjeg vrtića “Kesten”, da se na pola radnog vremena zaposli još jedna odgojiteljica ili odgojitelj, sufinancira administrativni djelatnik te realiziraju brojne edukativne, zanimljive i korisne aktivnosti za djecu predškolske dobi.

Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava od više od milijun i dvjesto tisuća kuna kojem će prisustvovati gradonačelnik Zlatko Brlek bit će upriličeno u ponedjeljak, 19. studenoga 2018. u Pakracu.

Related Posts

Tags

Share This