Odlični koncerti na ovogodišnjoj Zahvali jeseni

lis 4, 2022 by

Odlični koncerti na ovogodišnjoj Zahvali jeseni

Najposjećeniji dio svake Zahvale jeseni svakako su večernji glazbeni koncerti pa je tako bilo i ove godine.
Zabavni petak nije mogla pokvariti ni kiša koja je sitno, ali dosadno padala i prestajala pa ponovno padala tijekom cijelog koncerta grupe Vigor. Nije to nimalo na kraju smetalo ni dragim Vigorovcima, a još manje publici koja se odlično zabavljala čak i pod kišobranima.  

Između ostalih lijepih stvari koje su se dogodile tijekom vikenda, svakako treba istaknuti koncert jednog od najvećih hrvatskih glazbenika, a to je zasigurno Neno Belan. Uz fenomenalne glazbenike iz njegovih Fiumensa, Neno Belan rasplesao je u subotu navečer cijeli klanječki trg i to bez obzira na dob naših posjetitelja i stvarno smo uživali u prekrasnoj i više nego pozitivnoj atmosferi.

Prije i poslije koncerta Nene Belana publiku su zabavljali članovi Tamburaškog sastav Bedem iz Bihaća, čije je glazbeno umijeće na tamburaškim instrumentima, koji nisu tipični za njihov kraj, oduševilo naše posjetitelje prošle godine pa smo ispunili obećanje da ćemo ih na našem trgu slušati i ove godine.

Završna večer ovogodišnje 21. po redu najveće klanječke kulturno-turističke manifestacije pripala je Matiji Cveku i izvrsnim mladim glazbenicima iz pratećeg benda The Funkensteins. Ekipa je to koja toliko uživa na pozornici da jednostavno ne možete ne uživati s njima. Ne čudi stoga da su u Klanjec na Zahvalu jeseni ponovno potegnuli ljubitelji dobre glazbe iz Zagreba, Slovenije i svakako cijelog Zagorja, a mi se već veselimo novim koncertima iduće godine.

Prekrasne fotografije s koncerta Nene Belana ustupio nam je fotograf Vjeran Petrović kojem zahvaljujemo

 

Related Posts

Tags

Share This