Obnova gradske zgrade pri kraju

kol 18, 2015 by

Obnova gradske zgrade pri kraju

Radovi na energetskoj rekonstrukciji upravne zgrade Grada Klanjca na Trgu mira pri samom su kraju. Uređuju se još neki sitniji detalji te izvođač radova radi još na nekim manjim ispravcima prije preuzimanja radova.

Tijekom ove obnove napravljeno je novo krovište na Velikoj gradskoj dvorani, kompletno je izmijenjena sva vanjska stolarija te zgrada ima novu toplinsku vanjsku ovojnicu.
Vrijednost izvedenih radova iznosi 1.212.658,12 kuna, a 485.063,24 kn iznosi sufinanciranje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.
Radove je izveo MDK, vl. Dragutina Pavlinića iz Velikog Trgovišća prema projektnoj dokumentaciji Arhinature d.o.o. iz Zaboka, uz stručni nadzor dipl. ing. Srećka Vrčeka iz Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske.

U vrijeme radova na energetskoj obnovi pročelja gradske zgrade dobrim je dijelom i izmijenjena unutrašnjost Velike gradske dvorane. Uz novo krovište i stolariju ( vanjsku i unutarnju), dvorana ima novi strop, skinute su stare drvene obloge sa zidova i stavljene nove, proširena je pozornica s novim stražnjim zidom te rekonstruirana rasvjeta. Radove na preuređenju dvorane izvodio je Komunalni pogon grada te Kabel-plus d.o.o. Ilije Kranjčeca koji je donirao izvedbu radova.

 

Related Posts

Tags

Share This