POSEBNA REGULACIJA PROMETA KROZ KLANJEC

srp 31, 2012 by

POSEBNA REGULACIJA PROMETA KROZ KLANJEC

Zbog radova na izvanrednom održavanju ceste u dijelu ulice Lijepa naša na snazi je posebna regulacija prometa glavnom klanječkom ulicom od skretanja kod crkve pa do zgrade katastra.

S tim u svezi Grad Klanjec izdao je i obavijest koju donosimo u cijelosti:

Poštovani,

Obavještavamo Vas da će se u vezi s početkom radova na izvanrednom održavanju lokalne ceste L 22030, Klanjec – ulica Lijepa naša u vremenskom periodu od 06 .kolovoza 2012. do 06. rujna 2012. promet istom odvijati po posebnoj regulaciji prometa.
Dio ulice Lijepe naše od zgrade KATASTRA , Lijepe naše br.36 pa do stambenog objekta Dragutina Šarloga u ulici Trg Antuna Mihanovića br.8, bit će zatvorena za promet: PONEDJELJKOM, UTORKOM, SRIJEDOM I ČETVRTKOM.

Molimo Vas da u navedene dane za pristup zgradama javnih ustanova (Dom zdravlja, Ljekarna , Policija, Gruntovnica, zgrada Grada, Porezna uprava, poduzeće „Zelenjak” , Croatia osiguranje) koristite slijedeće pravce:

Lučelnica – priključna cesta kod Galerije-D 205-Mihanović Dol-Klanjec zgrada Katastra ulica Lijepe naše 36.

Tuheljske Toplice -Sveti Križ – Mihanović Dol- zgrada Katastra ulica Lijepe naše 36 .

Novi Dvori- Mihanović Dol- D 205-priključna cesta kod Galerije- Lučelnica .

Molimo sve poslovne subjekte i građane grada Klanjca za razumijevanje i susretljivost za vrijeme izvođenja navedenih radova, te koristimo priliku da Vam se unaprijed zahvalimo.

GRAD KLANJEC
Gradonačelnik:
Željko Kolar

Related Posts

Tags

Share This