Obavijest gradonačelnika

lip 8, 2018 by

Obavijest gradonačelnika

Poštovani roditelji, sugrađanke i sugrađani

S obzirom da se proteklih dana na društvenoj mreži Facebook vodi rasprava o problemu izgradnje novog dječjeg vrtića u Klanjcu te nedovoljnom broju mjesta u postojećem, obavještavam vas da kao gradonačelnik ne mogu i ne želim komentirati niti odgovarati na pojedinačne objave na privatnim Facebook profilima.
Molim zato sve zainteresirane roditelje i druge građane koji žele sudjelovati u konstruktivnom razgovoru temeljenom na svim, a ne samo na djelomičnim i/ili netočnim informacijama te sve one koji imaju svoj prijedlog, sugestiju za rješavanje ovog problema da dođu u moj ured radnim danom od 7-15 sati.
S obzirom na moje druge obveze, molim vas da me prije toga kontaktirate na telefon Gradske uprave 550 615 ili na e-mail:gradonacelnik@klanjec.hr kako ne biste došli u vrijeme kada me možda nema u uredu.
Jednako tako, kako su neki od vas u svojim objavama i komentarima izrazili želju i namjeru da prisustvuju sjednici Gradskog vijeća Grada Klanjca, obavještavam vas da su sjednice našeg Gradskog vijeća uvijek otvorene za javnost i da su svi naši građani dobrodošli. No, sjednice imaju unaprijed utvrđeni dnevni red pa vas pozivam da se vezano uz proceduru stavljanja neke točke na dnevni red obratite pročelniku (tel. 550 615, e-mail:procelnik@klanjec.hr)
Zahvaljujem na razumijevanju i nadam se da ćete prihvatiti moj poziv.

Gradonačelnik Grada Klanjca
Zlatko Brlek

Related Posts

Tags

Share This