Novi kamion za odvoz smeća

ožu 30, 2016 by

Novi kamion za odvoz smeća

Komunalno poduzeće “Zelenjak” obnovilo je svoj vozni park nabavom novog malog kamiona za odvoz smeća. Popularni “smećar” marke IVECO DAILY isporučen je u srijedu, 30. ožujka 2016.,  a zahvaljujući svojoj  zapremnini od 5 kubika i ostalim svojim tehničkim performansama koristit će se za skupljanje smeća u uskim gradskim ulicama te na ostalim nepristupačnijim mjestima. Stari kamion iste marke trebalo je zamijeniti jer je relativno teški teren koji pokriva klanječko komunalno poduzeće uzrok njegove istrošenosti.
Tako se Grad Klanjec prijavio na natječaj Fonda za zaštitu okoliša i na taj je način osigurano 40% sredstava na nabavu novog vozila. Udio Fonda iznosi 190.000,00 kn , a ostali dio financiran je putem leasinga. Novi kamion nabavljen je od tvrtke  O-K-TEH d.o.o. iz Zagreba, najpovoljnijeg od četiri ponuđača koji su se javili u postupku javne nabave.
Ključeve novog vozila djelatniku Branku Iliću predao je gradonačelnik Zlatko Brlek, u prisustvu direktorice “Zelenjaka” Jožice Dežmar i predstavnika tvrtke O-K-TEH d.o.o.

Related Posts

Tags

Share This