NOVA PRIZNANJA U AKCIJI ZELENI CVIJET

lis 4, 2009 by

NOVA PRIZNANJA U AKCIJI ZELENI CVIJET

Prošlog je petka u novouređenom hotelu Bluesun Kaj u Mariji Bistrici upriličena dodjela priznanja u ekološko-edukativnoj akciji “Volim Hrvatsku” Hrvatske turističke zajednice za Krapinsko-zagorsku županiju.
Predstavnici Grada Klanjca i njegove Turističke zajednice i ovaj su se put s Dana zagorskog turizma vratili s novim priznanjima.
U kategoriji okućnice Zeleni cvijet s brončanim znakom osvojila je okućnica obitelji Žigman iz Lučelnice 31. Sve čestitke Dubravki, Zlatku i njihovim sinovima na trećoj najljepšoj okućnici u županiji.
Zeleni cvijet sa srebrnim znakom osvojio je park Galerije Antuna Augustinčića. Drugo mjesto u Zagorju podijelio je s parkom uz Bistričku kalvariju.
Treće mjesto i Zeleni cv

ijet s brončanim znakom u ovogodišnjem ocjenjivanju Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije osvojio je i klanječki turistički ured.
U kategoriji uređenosti mjesta do 20.000 stanovnika i to kao cjeline, Klanjec je osvojio Zeleni cvijet s brončanim znakom. Ispred nas ove su se godine našle Stubičke Toplice koje su ujedno osvojile i prvo mjesto u Hrvatskoj te grad Pregrada.
Turistička zajednica grada Klanjca zahvaljuje svim članovima -volonterima Društva za poljepšanje Klanjca i djelatnicima gradskog Komunalnog pogona na trudu uloženom u održavanje cvjetnih i zelenih površina te ih poziva da s još više entuzijazma pokušamo zajedno dogodine vratiti u naš grad i Zeleni cvijet sa zlatnim znakom.

zp8497586rq

Related Posts

Share This