Nedjelja i naši najmlađi na Zahvali jeseni u Klanjcu 2015.

lis 7, 2015 by

Nedjelja i naši najmlađi na Zahvali jeseni u Klanjcu 2015.

Nedjeljni dio programa manifestacije “Zahvala jeseni u Klanjcu 2015.” dobrim je dijelom pripao najmlađima. Nakon promenadnog koncerta Puhačkog orkestra “Lira” iz Kraljevca na Sutli koji su na ovoj klanječkoj manifestaciji nastupili po 14 put, kao i uvijek su nas nasmijali i svojom vedrinom i osmijesima oduševili  mališani iz Dječjeg vrtića “Kesten”. Krasnim programom na ovogodišnjim Jesenima predstavila se i Osnovna škola Antuna Mihanovića uz mali školski zbor, recitacije i male scenske igre. Na veselim Klanječkim jesenima pozornicu su u svojim bijelim nošnjicama ispunili i mali folkloraši KUD-a “Antun Mihanović” sa starim dječjim igrama, a prekrasne su bile djevojčice iz male ritmike i mažoretkinja Glazbeno-plesnog studija “Ritam”.  Gošće su s dvije svoje skupine, bile Mažoretkinje Dubrovčan pokazavši već pravo umijeće u izvedbi svojih koreografija.

Klapa Ftiček izvela je ove godine na pozornici Zahvale jeseni nekoliko svima dragih i poznatih skladbi, a nakon njihovog nastupa djeca, ali i stariji u potpunosti su se uživjeli u kazališnu predstavu Šarenog svijeta. Ivica Kolmar i mali Viktor u svoju su predstavu uključili sve svoje gledatelje, male i velike, a o tome najbolje svjedoče osmijesi na licima naših mališana koje možete vidjeti na fotografijama.

Potporu manifestaciji dali su Ministarstvo poljoprivrede i Krapinsko-zagorska županija, a svojim sponzorstvima i donacijama omogućili HRVATSKA POŠTANSKA BANKA, ING-GRAD d.o.o., TRGOCENTAR ZABOK, PREDIONICA KLANJEC, TERME TUHELJ, ZAGORSKI VODOVOD, ŽUPANIJSKE CESTE KZŽ, AQUAFILCRO D.O.O. OROSLAVJE, A.C. REDAN KRAPINA.
Medijski pokrovitelj bio je i ove godine RADIO KAJ.

Ovogodišnja Zahvala jeseni završila je koncertom Bosutskih bećara koji nije omeo ni kratki pljusak.
Na klanječkom trgu plesalo se i pjevalo bez obzira na godine, susreli su se susjedi i prijatelji, srdačno su dočekivani gosti, uživalo se u sajmenoj ugostiteljskoj ponudi, klanječkim vinima… Možemo samo reći..hvala svima koji su ovaj vikend proveli s nama i vidimo se iduće godine…

 

 

Related Posts

Tags

Share This