Natječaj KZŽ za dodjelu potpora programima udruga

sij 18, 2018 by

Natječaj KZŽ za dodjelu potpora programima udruga

Krapinsko-zagorska županija poziva udruge da se prijave za dodjelu financijske potpore u skladu raspisanim Natječajem za su/financiranje programa i projekata udruga u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizaciji i razvoja civilnog društva.

Udruge mogu prijaviti programe i projekte koji doprinose osnaživanju organizacija civilnog društva u području prevencije zdravlja, skrbi o mladima i ranjivim skupinama te ljudskih prava, demokratizacije i razvoja civilnog društva za aktivnosti kojima će se:

• Unapređivati svijest o važnosti i odgovornosti za održavanje zdravlja, preventivne aktivnosti, zaštita oboljelih svih dobnih skupina.

• Usmjeravati briga i svekolika skrb za populaciju djece i mladih, unaprijediti položaj i osigurati podrška mladima u svim segmentima života mladih.

• Unapređivati skrb i položaj ranjivih skupina, osoba s posebnim potrebama i invaliditetom svih dobnih skupina,

• Unapređivati svijest o važnosti i značaju poštivanja, unapređenja i promicanja ljudskih prava, demokratizacije i svekolikog razvoja civilnog društva.

Ukupna planirana vrijednost Natječaja je 600.000,00 kn. Maksimalni iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu iznosi najviše 30.000,00 kn.

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata započinje 16. siječnja 2018. godine, a završava
15. veljače 2018. godine.

Prijedlozi programa/projekta dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Krapinsko-zagorske županije http://www.kzz.hr/udruge-prevencija-zdravlja-mladi-ranjive-skup-2018

 

Related Posts

Tags

Share This