Naš novi vrtić uskoro pod krovom

lis 26, 2019 by

Naš novi vrtić uskoro pod krovom

Na tiskovnoj konferenciji koja je održana 13. kolovoza ove godine Krunoslav Pavlinić, direktor tvrtke MDK Građevinar iz Dubrovčana koja gradi novi dječji vrtić u Klanjcu,  istaknuo je kako očekuje da će radovi biti završeni u ugovorenom roku ili čak i nešto prije, bez obzira što kružni oblik novog vrtića predstavlja svojevrsni graditeljski izazov. 
Od tog službenog i svečanog početka radova prošlo je tek nešto manje od dva i pol mjeseca, a na našim fotografijama možete jasno vidjeti kako će izgledati novi klanječki vrtić koji se gradi sredstvima iz Mjere 7.4.1. Programa ruralnog razvoja. Naime, ovo neuobičajeno lijepo jesensko vrijeme i odlična organizacija posla na gradilištu te redovita koordinacija između investitora, projektanata, izvođača radova, nadzornog tijela i predstavnika ZARE koja pruža stručnu podršku provedbi ovog najvećeg i najznačajnijeg klanječkog EU projekta pridonijeli su odličnom napretku radova pa će zgrada vrtića uskoro biti pod krovom.

Rok za izgradnju je 16 mjeseci i novi bi vrtić trebao biti dovršen pred Božić iduće godine. Nastavi li se tempom kojim je započela gradnja, postaje izgledno da će stvarno biti dovršen i prije roka. 

 

Related Posts

Tags

Share This