Najuspješnije izdanje turnira u Novim Dvorima

srp 13, 2017 by

Najuspješnije izdanje turnira u Novim Dvorima

39. “MALONOGOMETNI TURNIR NOVI DVORI 2017” koji je održan 7. i 8. srpnja pokazao se kao najuspješniji i najposjećeniji u svojoj uistinu dugogodišnjoj tradiciji. Nakon velikog truda uloženog u pripremu i organizaciju, uz igrače, navijače i mještane koji su uživali u popratnim programima, najzadovoljniji su zasigurno vrijedni članovi Športskog društva Novi Dvori na čelu s predsjednikom Tonijem Bogovićem jer je ovogodišnje najveće malonogometno okupljanje na klanječkom području bila najbolja najava za idući, jubilarni 40. turnir.

Svoje snage odmjerilo je prošlog vikenda u Novim Dvorima 18 malonogometnih ekipa iz Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije. Finalne utakmice odigrane su tradicionalno u subotu, a pobjednički pehar i prvu nagradu osvojila ekipa ELTECH Štrbac. Drugo mjesto pripalo je prošlogodišnjem pobjedniku- Cityartstudiju, a treći su bili igrači ekipe Bosch servis Ivanuš. Najboljim golmanom proglašen je mladi Filip Domiter iz trećeplasirane ekipe, najbolji strijelac je Tomislav Pek, dok je najboljim igračem turnira proglašen je Petar Cebin, oba iz pobjedničke ekipe ELTECH Štrbac.

Nakon proglašenja pobjednika, uslijedila je i nikad posjećenija vrtna zabava na kojoj je mještane Novih Dvora, ali i svih susjednih mjesta zabavljala grupa Fiškali pa su pjesma i ples u Novim Dvorima potrajali sve do jutra.

Športsko društvo Novi Dvori zahvaljuje se svim sponzorima, volonterima, ljudima dobre volje, igračima, gostima i posjetiteljima te ih očekuje i iduće godine početkom srpnja.

Related Posts

Tags

Share This