NAJAVA ZAHVALE JESENI U KLANJCU 2022.

ruj 13, 2022 by

NAJAVA ZAHVALE JESENI U KLANJCU 2022.

Još manje od tri tjedna…pripreme traju. Rezervirajte 30. rujan, 1. i 2. listopad za nas!
Ako volite Zagorje u jesen, dobro društvo, opuštenu atmosferu uz odličan glazbeni program i fine domaće delicije iz ponude naših ugostitelja, bit ćete i ove godine s nama u Klanjcu na tradicionalnoj manifestaciji “Zahvala jeseni 2022.”
Grad Klanjec će po 21. put srdačno otvoriti svoja vrata i s radošću dočekati sve svoje posjetitelje, a naš stari trg pri Mihanoviću postaje taj vikend mjesto pozitivnih vibracija, samo dobre energije i druženja s dragim ljudima!
Za početak 30. rujna očekuje vas jedan zabavni PETAK i vjerujemo da ćete se odlično zabaviti uz večernji koncert grupe VIGOR i bezbroj njihovih poznatih hitova.
U petak u večernjim satima i subotu i nedjelju od 14 sati na našoj promenadi čekaju vas najbolji zagorski OPG-ovi, tradicijske zanatlije i brojni kreativni hobisti na čijim ćete prodajno-izložbenim štandićima sigurno pronaći nešto što ćete poželjeti probati ili odnijeti doma. Zgodno, fino, primamljivo, domaće, autohtono, ekološki uzgojeno…Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti do 20. rujna na tel. 049/550 235 ili e-mail: kultura@klanjec hr.

Očekuje vas u rasplesanoj SUBOTI 1. listopada od 16 sati  i 7. susret kulturnih amatera pod nazivom “Zapleši i zapjeva u kraju Lijepe naše” s brojnim KUD-ovima koji njeguju folklorno stvaralaštvo i zborsko pjevanje u Hrvatskom zagorju. Prije toga bit ćemo u društvu s učenicima klanječke škole i polaznicima vrtića kojima prepuštamo veliku pozornicu za male, slatke nastupe. Za naše najmlađe posjetitelje Dječji vrtić “Kesten” priprema u subotu i nedjelju popodne mali art i zabavni park s likovnim radionicama i zanimljivim igrama.

Za sve rekreativce koji vole bicikliranje u prirodi ide u subotu 1. listopada i 7. biciklijada “Zahvala jeseni u Klanjcu” čiji je start u 12 sati na Trgu Antuna Mihanovića, nakon čega slijedi  41 km ugodne vožnje prelijepim zagorskim krajem na ruti Klanjec – Sv. Florijan – Sv. Filip i Jakov – Ledine – Novi Dvori – Klanjec- Kumrovec – Razdrto – Tuhelj- Dubrovčan – Ravnice –  Vilanci – Tuheljske Toplice – Klanjec.

U večernjim satima zapjevat ćemo uz Tamburaški sastav Bedem, a rasplesati se uz NENU BELANA i FIUMENSE.

Nedjelja 2. listopada bit će nasmijana i to zahvaljujući zagorskim kazališnim amaterima čije predstave na trgu započinju od 15 sati, nema Zahvale jeseni ni bez mažoretkinja, a ove godine nas u nedjeljno predvečerje očekuje i cjelovečernji koncert Puhačkog orkestra “Lira”.
Ovodišnju Zahvalu jeseni zatvorit će jedan od ponajboljih mladih hrvatskih glazbenika i vlasnik dva ovogodišnja Porina, za pop album godine “Izbirljivo i slučajno” i za najbolju mušku vokalnu izvedbu, MATIJA CVEK. 

Cjelokupan program objavljujemo uskoro…

Related Posts

Tags

Share This