Mladen Županić novi je predsjednik MK Sokol

ožu 11, 2020 by

Mladen Županić novi je predsjednik MK Sokol

Članovi Moto kluba “Sokol” Klanjec održali su u restoranu “Zelenjak” 6. ožujka 2020. svoju izbornu i redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je izabrano i novo vodstvo klanječke udruge koja okuplja zaljubljenike u moto sport s područja grada Klanjca, ali i susjednih općina te nekih drugih zagorskih sredina.
Za novog predsjednika kluba izabran je Mladen Županić, tajničke poslove u klubu obavljat će u idućem mandatu novoprimljeni član Nenad Borošak, a za blagajnika je izabran Darko Novosel. 
Žarko Broz, Franjo Gmajnički, Želimir Krištofić,Vladimir Kramarić, Ratko Kramarić i Ivan Petrišić-Keko članovi su upravnog odbora, dok je Ante Čičak likvidator udruge.

Dosadašnji predsjednik kluba Branko Greblički na skupštini se zahvalio članovima na dosadašnjoj suradnji, a u svom osvrtu na aktivnosti kluba izrazio prvenstveno zadovoljstvo što su sve klupske vožnje i putovanja u prethodnom razdoblju provedene sigurno i bez problema za motoriste koji su u njima sudjelovali. Centralna vožnja koja je obilježila proteklu sezonu bila je ona u Bratislavu koju je kao glavni organizator pripremio upravo novoizabrani predsjednik.

MK “Sokol” usvojio je na skupštini i program rada za ovu godinu koji je pripremilo dosadašnje vodstvo kluba, uz prijedloge koje su članovi dali na samoj skupštini.  Novoizabrani predsjednik tako je posebno istaknuo kako će “Sokol” ove godine prigodnim programima obilježiti svoju 20. obljetnicu rada, uključiti se u društvena događanja u gradu Klanjcu, a klanječke motoriste očekuju ove godine, između ostalog, izlet na Krk, a centralna klupska vožnja trebala bi ove godine biti u Makedoniju.

        

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This