MIJENJAJU SE INSTALACIJE U UL. LIJEPE NAŠE

kol 29, 2012 by

MIJENJAJU SE INSTALACIJE U UL. LIJEPE NAŠE

Radovi na rekonstrukciji županijske ceste koja prolazi središtem Klanjca u punom su zamahu. Investitor ovih opsežnih radova zbog kojih je i cesta od Trga Antuna Mihanovića do Trga mira zatvorena za promet je Županijska uprava za ceste, a izvođač Nisk

ogradnja Hren.
Iako je bilo najavljeno da će radovi biti okončani do 6. rujna, vrlo je vjerojatno da će se taj rok produžiti. U međuvremenu je, naime, zatvorena financijska konstrukcija te se u dužini od 450 m ispod budućeg novog asfaltnog sloja mijenjaju plinske i vodovodne instalacije, a što u prvom trenutku nije bilo planirano. No, pokazalo se da one zbog svoje starosti i dotrajalosti neće moći izdržati opterećenje nakon ponovnog puštanja ceste u promet. Kako bi se izbjegla ponovna iskapanja i prekopavanja novouređene ceste radi vrlo mogućih budućih kvarova na plinskom i vodovodnom cjevovodu sve će se instalacije sada promijeniti i ti su radovi upravo u tijeku.

Iz Ureda gradonačelnika mole zato građane Klanjca, ali i sve koji dolaze u Klanjec, za razumijevanje i strpljenje. Vozači se još jednom mole da poštuju prometnu signalizaciju i koriste obilaske, parkiraju kod Galerije Augustinčić ili na Trgu mira te prošeću do banke, pošte, FINE, pekarne ili Konzuma jer je uistinu riječ o svega stotinjak metara, a pješake, osobito starije, da budu što pažljiviji. Najveći dio gradilišta na kojem se sada nalazi i najveći dio mehanizacije ( između zgrade škole i pošte) možete vrlo lako zaobići koristeći stepenice uz školsko igralište.
Na našim fotografijama možete vidjeti o koliko opsežnim radovima se radi te prve naznake kako će glavna klanječka ulica izgledati nakon završetka radova ( naravno bez ružnih crnih tragova guma neodgovornih klanječkih biciklista!!!)

Related Posts

Tags

Share This