Mali nedjeljni program obilježavanja Dana grada Klanjca

svi 5, 2021 by

Mali nedjeljni program obilježavanja Dana grada Klanjca

U nadi da smo na izmaku trećeg pandemijskog vala, pozivamo vas da nam se u nedjelju 9. svibnja 2021. pridružite u ovogodišnjem vrlo skromnom, ali vjerujemo ipak lijepom, obilježavanju Dana grada Klanjca.

PROGRAM:

9:00 sati – Pepina graba u Drašama – tradicionalno ribičko natjecanje “Memorijal ing. Anđelko Petek Pajo” u organizaciji ŠRD “Sutla”

11:00 satimisa za sve stanovnike Grada Klanjca i zagorske vatrogasce ispred kapelice našeg zaštitnika sv. Florijana
U skladu s epidemiološkim mjerama na misi će sudjelovati ograničen broj članova klanječkih i susjednih DVD-ova, a kako na našoj kalvariji ima dovoljno prostora pozivamo župljane da nam se pridruže u ovom misnom slavlju.

iza 12:00 satipozivamo sve drage sugrađane da prošeću do našeg Cesargrada i planinarskog doma HPD-a “Cesargrad”
Na lijepo uređenom proplanku kod našeg planinarskog doma ima sad dovoljno mjesta i novopostavljenih klupa da svi mogu na sigurnoj udaljenosti malo predahnuti i uživati, a naši će se planinari pobrinuti za odličan grah i osvježenje.

Ako ste na putu prema Cesargradu pri dobroj volji, pozivamo vas da u nedjelju snimite i koju lijepu fotografiju našeg grada iz ptičje perspektive. Krenete li preko Cesarske Vesi pa preko Japice pucaju krasni vidici na našu Gmajnu, Florijan, Lučelnicu pa sve do Rakovca i Polica, s druge strane brijega pogled ide prema Mihanović Dolu, Gredicama, Novim Dvorima, Letovčanu pa sve do Ledina.
Kulturni centar prigodno će nagraditi nekoliko najuspješnih fotografa amatera pošaljete li svoje fotografije na mail: kultura@klanjec.hr ili na facebook stranicu https://www.facebook.com/moj.grad.kl

Vidimo se u nedjelju!

Related Posts

Tags

Share This