MALE MAŠKARE

velj 21, 2012 by

MALE MAŠKARE

Jedan od najživljih, najveselijih i bojama i glazbom prošaranih događaja u našem gradu svakako je Dječji fašnik. Tradicionalno održan u velikoj gradskoj dvorani u utorak, na sam Fašnik, i ove nas je godine oduševio originalnošću ideja i scenskim nastupom naših najmlađih. Kao i uvijek predstavili su nam se na početku polaznici Dječjeg vrtića “Kesten” i male škole zajedno sa svojim tetama, a nakon njih i svi razredi Osnovne škole Antuna Mihanovića.
Na pozornici se tako našlo pravo, malo proljeće koje čini se željno očekuju naši prvašići, indijanke i indijanci iz drugog razreda, pravo šarenilo boja klaunova iz trećeg razreda te odlični plesači iz četvrtog. Nezaobilazni Harry Potter bio je inspiracija petom razredu. Šesti razred odlično je izveo šaljivi prikaz Nemoguće misije uz glazbu iz Pink Pantera, dok su sedmaši dotakli splitskih nevolja sa snijegom i ledom. Osmi razred podsjetio nas je na šaljive zapovijedi koji upozoravaju kako ne treba previše raditi, ali se zato treba puno odmarati.
I ove su nas godine posebno iznenadili učenici nižih razreda i to vrlo originalnim i odlično izvedenim grupnim nastupima. Sve čestitke!
Ovaj veseli događaj i ove su godine pomogli Kulturni centar Klanjec, Turistička zajednica grada i Društvo “Naša djeca” koje je osiguralo skromne nagrade za sve sudionike kako u Klanjcu tako i u školi u Lučelnici.

Related Posts

Tags

Share This