Lovci su pobjednici 4. memorijalnog turnira Albin Šoban-Binča

svi 8, 2024 by

Lovci su pobjednici 4. memorijalnog turnira Albin Šoban-Binča

Streljački klub „Predionica“ iz Klanjca na svojoj je streljani, a povodom obilježavanja Dana grada Klanjca, organizirao četvrti memorijalni turnir “Albin Šoban-Binča” u gađanju zračnom puškom, s dvije serije po pet metaka. 

Ovom tradicionalnom otvorenom turniru  odazvalo se ove godine čak 17 ekipa, svaka sa po tri člana, dok se u pojedinačnoj konkurenciji natjecao 51 strijelac.

Pobjedu je ove godine odnijela ekipa Lovačkog društva “Kuna” Klanjec  pogodivši 231 pogodak, drugo mjesto zauzela je ekipa „Vrelej“ s 210 postignutih pogodaka, dok je treće mjesto zauzela ekipa „ Trgovina SLOVENEC“ s 201 pogotkom.

Valja napomenuti da su za “Lovce” pucali Luka Firšt, Mario Horvat i Marko Ricijaš, za “Vreleja” Domagoj Lovrečki, Toni Leš i Tihomir Kroflin, a za “Trgovinu Slovenec” Danijel i Dejan Slovenec i Ivan Vlahović.

Na takmičenju su još sudjelovale sljedeće ekipe, koje su redom zauzele slijedeće plasmane: PK FENIKS – DEČKI SA SUTLE, ŠOBANI, DVD KLANJEC, GRAD KLANJEC, ZELENJAK PLIN, ŠRD “SUTLA”, DVD RAKOVEC 1, HEP KLANJEC, PA-EL d.o.o., BBM, FINORUKAČI, DVD RAKOVEC 2, PK FENIKS, QUATTRO.

Pobjednik pojedinačnog djela natjecanja bio je LUKA FIRŠT iz ekipe “LOVCI”, s postignutih 83 pogodaka, drugo mjesto osvojio je MARKO RICIJAŠ iz iste ekipe s postignutih 82 pogodaka, dok je treće mjesto  osvojio IVAN TOTH iz ekipe PK FENIKS- DEČKI SA SUTLE s postignutih 78 pogodaka (isti broj pogodaka imao je i MATIJA GLAS iz DVD RAKOVEC 1, ali s lošijom drugom serijom pogodaka.)

Na turniru su svoje umijeće u gađanju zračnom puškom potvrdile i dvije dame i to Darija Zlatolas za DVD Klanjec i Mateja Jureša za BBM.

Najboljim ekipama i pojedincima medalje i pehare uručio je uz pomoć Siniše Bartolovića,  sin pokojnog Albina Šobana, Tomislav Šoban.

Vodstvo Streljačkog kluba „Predionice“ Klanjec zahvaljuje svim ekipama i pojedincima koji su se odazvali na ovaj memorijalni turnir koji se svake godine održava uz Dan grada u spomen na dugogodišnje predsjednika i velikog promotora streljačkog sporta u našem gradu Albina Šobana -Binču, te se nadamo da će se u narednim godinama okupiti isti ili još veći broj ekipa i pojedinaca.

Streljački klub “Predionica” posebno zahvaljuje i svojim donatorima, OPG-u Nenad Posavec i Mesnicama Borošak, a prefini grah za ugodno druženje priredio je Kruno Raumberger.

U mislima na lijepe dane provedene s Albinom Šobanom Binčom, nadamo se novom susretu iduće godine.

VAŠI STRELCI 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This