Kulturni centar Klanjec od ponedjeljka 27. travnja radi s korisnicima

tra 24, 2020 by

Kulturni centar Klanjec od ponedjeljka 27. travnja radi s korisnicima

Kulturni centar Klanjec, nakon što je Odlukom gradonačelnika od 17. ožujka 2020. u cilju suzbijanja širenja zaraze bolesti uzrokovanih virusom Covid-19, privremeno bio zatvoren za rad s korisnicima svojih usluga, od ponedjeljka 27. travnja 2020. nastavlja svoj rad, ali u ograničenom opsegu i u skladu s protuepidemijskim mjerama Stožera civilne zaštite RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Radno vrijeme Kulturnog centra Klanjec bit će od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati. 

U uredskom prostoru Kulturnog centra istodobno će moći boraviti najviše jedan korisnik te se pri dolasku pridržavati uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih uz pojačanu higijenu ruku, za što će na ulazu biti postavljen spremnik sa sredstvom za dezinfekciju, nošenja platnenih zaštitnih maski i zaštitnih rukavica. 

Također će se bilježiti ime i prezime, adresa, datum i vrijeme dolaska pojedinog korisnika.

Kulturni centar Klanjec do daljnjega neće organizirati uobičajena kulturna događanja (književne večeri, izložbe, koncerte, predavanja i sl.) jer su još uvijek na snazi mjere zabrane javnog okupljanja većeg broja osoba.
Molimo korisnike koji trebaju pojedine usluge Kulturnog centra Klanjec da se prije svog dolaska najave na telefone 049/551 002 ili 098/460 247, pošalju SMS poruku ili e-mail. Jednako tako preporučamo korisnicima da i dalje za sve usluge koje im Kulturni centar može pružiti digitalnim putem i dalje koriste e-mail adrese kultura@klanjec.hr i kulturni.centar.klanjec@kr.t-com.hr

Related Posts

Tags

Share This