Kreativne aktivnosti i radionice u kolovozu privukle i velike i male

kol 31, 2023 by

Kreativne aktivnosti i radionice u kolovozu privukle i velike i male

Gradska knjižnica Antun Mihanović okupila je brojne male i velike zaljubljenike u čitanje, pisanje, kulinarstvo, umjetnost, crtanje, slikanje i igru kroz zanimljiv i kreativan program radionica „MORE(Š) U KNJIŽNICU“. Niz tematskih i kreativnih radionica, pričaonica i igraonica za najmlađe, hobby art radionica za djecu i odrasle, kulinarske radionice za sve sladokusce, slikarske radionice, natječaj „More knjiga“ omogućile su različitim skupinama korisnika kvalitetno i aktivno provođenje slobodnog vremena, osobito za djecu i mlade tijekom ljetnih školskih praznika. „Morski svijet“, „PalačinkARTica“, „Trag tradicije“, „Čitaj piši, riši!“, „Makrame tehnika-ručni art“, „Malo veće kreativno cvijeće“ „Škola slikanja – Step by step“, radionice su uz koje se dobro zabavljalo, družilo i kreativno izražavalo u prostoru Knjižnice. 

Izrađivane su morske životinje, dokazivale su se vještine u kulinarstvu i pripremi palačinka te kreativnog dekoriranja slatkih tanjura, upoznavalo se s običajima i tradicijskim igračkama Zagorja, razvijale su se vještine tradicijskog oslikavanja drvenih kućica za ptice, čitale su se slikovnice najmlađim članovima, družilo se, izrađivao i oslikavalo. Odrasli polaznici i djeca viših razreda OŠ uz hobby art radionice savladavali su makrame tehniku pletenja i tehniku izrade malo većeg kreativnog cvijeća koje danas krasi odrasli odjel i postaje odličan kutak za fotografiranje. Posljednja kreativna radionica u nizu oduševila je polaznike radionica koji su u ugodnoj atmosferi, korak po korak uz voditeljicu mag.art. Mateju Harapin, razvijali nova slikarska znanja i vještine.

Radionice pod vodstvom i organizacijom mag.art Adrijane Čelec dio su programa Klanječkog kulturnog ljeta, a nastavit će se i u mjesecima koji su pred nama. 

Related Posts

Tags

Share This